Savage Gear 3D Line Thru Trout - 15cm, SS-Dirty Roach

Beställningsvara
119 kr

Savage Gear 3D Line Thru Trout har snabbt blivit en stor favorit bland gäddfiskare över hela landet och har otaliga storgäddor på sitt samvete. Line Thru Trout är skapad från en 3D-scanning från en riktig regnbåge vilket har gett betet sin otroligt naturtrogna gång. 
När betet släpptes på marknaden var vi på FiskaOnline rörande överens om att det var det mest naturtrogna betet vi sett, det rör sig precis som en riktig liten regnbåge eller öring! Savage Gears innovativa "Line Thru"-system gör så att du kan tackla betet antingen med kroken i magen eller i ryggen beroende på hur du vill fiska betet. När du krokat fisken glider betet ifrån fisken vilket medför att du inte tappar fisk lika lätt och gummit slits inte lika mycket. 

Betet finns i två olika modeller: Slow sink (SS), på denna modell kommer linan ut genom munnen och du får ett bete som fiskar ytligt. Moderate sink (MS), linan kommer ut genom pannan och du får ett bete som fiskar lite djupare. 

Savage Gear 3D Line Thru Trout är en favort bland gäddfiskare till så väl trolling som spinnfiske, betet levereras med en stinger. 

Mer information
Artikelnummer50420
Längd15cm
FärgDirty Roach
Vikt35g
KrokstorlekInte tillgängligt
SjunkhastighetSlow Sinking
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products