RidgeMonkey RM-TEC Mono Brown 1200m - 15lb

Beställningsvara
179 kr

RidgeMonkey – RM-Tec Mono är en karplina framtagen för att vara så all-round som möjligt, linans fina egenskaper gör den till ett bra val oavsett om du fiskar karp i en liten damm full med snags eller i en av de stora sjöarna nere på kontinenten.

RM-Tec Mono har tagits fram tillsammans med Terry Edmonds, tidigare världsrekordhållare i långdistanskastning, och det märks att man har lagt ett stort fokus på kastegenskaper. Linan är väldigt smidig och lämnar spolen fint under utkast och lägger sig lika fint igen när det är dags att veva upp. Linan är en fast sinking modell och har ett i princip obefintligt linminne vilket gör att den sträcker ut sig fint och skär bra genom vattnet innan den lägger sig tight mot botten.

För att vara en nylonlina har RM-Tec Mono väldigt lite stretch. Det möjliggör en bra känsla genom linan och bra nappindikation. Den låga stretchen och höga nötningsbeständigheten gör det därför möjligt att fiska nära snags och annat som kan nöta på linan utan att vara allt för orolig.

RM-Tec Mono finns i tre olika färger och tre olika tjocklekar och levereras på en bulkspole om 1200 meter.  

Mer information
ArtikelnummerRMT008
Längd1200m
Brottstyrka (lb)15
Brottstyrka (Kg)6.8
FärgBrown
MaterialNylon
DiameterInte tillgängligt
FormatInte tillgängligt
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products