Nash Titan T3

Beställningsvara
8 839 kr

Nash Tackle Titan T3 bygger vidare på den välbeprövade Titan-ramen men har nu gjorts super size! Tidigare Titan-modeller har varit omåttligt populära och den nya modellen har en mängd förbättringar som gör det till ett, om möjligt, bättre tält än föregångarna. T3 varianten är den största medlemmen i Titan-familjen och är ett riktigt stort bivvy med gott om plats att leva, äta, sova och förbereda fisket så effektivt som möjligt.

Den stela ramen tillsammans med den längst gående mittkonsolen gör att Titan-modellen kombinerar snabb montering, styrka och stabilitet på ett utmärkt sätt. T3-modellen är utrustade med en ny typ av spänningsbalk på tältets ovansida. Denna balk spänner upp ovansidan och skapar ett ”stormstopp” som eliminerar vattenansamlingar på ovansidan av tältet även i monsunliknande förhållande.

Tältduken består av en armerad nylonkonstruktion som tål vattenpelare på 5000 mm. Nash Titan är försett med ett innertält bestående av en solid botten med en ovandel i finmaskigt myggnät. Om man av någon anledning inte vill använda innertältet är detta helt avtagbart. Ett heavy duty ground sheat säljs separat. Bivvyt är försett med 5 fönster; tre i fronten och två på baksidan av bivvyt. Samtliga är försedda med ett finmaskigt myggnät som stänger småkrypen ute under varma dagar då man vill ha fönsterna öppna.

Bivvyts framsida kan varieras i en rad olika variationer beroende på vad man känner för. Från helt stängd till fullt öppet där man tillsammans med innertältet kan kombinera sig fram till den för dagen lämpliga varianten. För varma dagar är helt öppen front med öppna fönster på baksidan och innertältet stängt en vinnande variant för skön komfort utan massa småkryp som stör mellan runnen.

Tältet är utrustat med många små smarta och genomtänkta detaljer, krok för att hänga upp lampa i taket och fästen för spö på tältets sidor för att nämna två.

Nash Tackle Titan T3 är det perfekta bivvyt om man vill kunna bo riktigt bra med gott om utrymme under sina fiskepass!

Mått:; 175cm (H) x 375cm (W) x 315cm (D)

Vikt: 23.3kg 

Mer information
ArtikelnummerT4105
SkrymmandeNej
antal1
Vikt23.3kg
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products