Nash Titan Hide

Beställningsvara
2 399 kr

Nash Tackle Titan Hide är det ultimata brollyt för kortare pass när låg vikt och snabb montering är viktigt.

Med samma framgångsrika konceptet som används i den nylanserade Titan Bivvy-serien har man skapat ett brolly som är snabbt att montera, låg vikt, extremt vindtåligt och med fokus på maximalt väderskydd. Nedpackat är Titan Hide endast 112cm långt, väger endast 4,6kg och det bästa av allt; du kan utan problem sätta upp detta brolly på under minuten.  

De böjda frontstolparna på Titan Hide skyddar effektivt mot regnet även då det blåser och de förlängda storm panelerna skyddar effektivt din utrustning även då du har fronten helt öppen. Brollyt är så pass stabilt att storm poles är överflödigt om du inte fiskar i extrema vindar, något som sparar ännu mer tid vid monteringen. Om storm poles, mot förmodan, skulle behövas fäster man enkelt dessa med Fast Fit storm pole adaptors som du enkelt trär på frontpinnen och sedan vrider ned i sitt läge, snabbt och enkelt.

Som tillval finns både en front av myggnät alternativt helt vattentät front som på så sätt gör din vistelse i ditt Titan Hide än mer bekvämt. Vill du göra ditt brolly till ett fullfjädrat bivvy finns det så väl ett second scin som ett heavy duty ground sheet att köpa till. På så sätt kan du använda ditt Titan Hide som ett four season bivvy.

Mått: 132cm (H) x 255cm (W) x 180cm (D)

Vikt: 4,6kg

Mer information
ArtikelnummerT4200
SkrymmandeNej
antal1
Vikt4,6kg
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products