Nash Titan Camo T2

Beställningsvara
8 949 kr

Nash Tackle Titan Camo T2 bygger vidare på den välbeprövade Titan-ramen. Tidigare Titan-modeller har varit omåttligt populära och den nya modellen har en mängd förbättringar som gör det till ett, om möjligt, bättre tält än föregångarna. T2 varianten är storebror i Titan-familjen och är ett rejält två-manna bivvy med gott om plats, alternativt ett bivvy för den som vill ha rejält med plats under sina fiskepass.

Den stela ramen tillsammans med den längst gående mittkonsolen gör att Titan-modellen kombinerar snabb montering, styrka och stabilitet på ett utmärkt sätt. Både T1- och T2-modellen är utrustade med en ny typ av spänningsbalk på tältets ovansida. Denna balk spänner upp ovansidan och skapar ett ”stormstopp” som eliminerar vattenansamlingar på ovansidan av tältet även i monsunliknande förhållande.

Tältduken består av en armerad nylonkonstruktion som tål vattenpelare på 5000 mm. Nash Titan är försett med ett innertält bestående av en solid botten med en ovandel i finmaskigt myggnät. Om man av någon anledning inte vill använda innertältet är detta helt avtagbart. Ett heavy duty ground sheat säljs separat. Bivvyt är försett med 5 fönster; tre i fronten och två på baksidan av bivvyt. Samtliga är försedda med ett finmaskigt myggnät som stänger småkrypen ute under varma dagar då man vill ha fönsterna öppna.

Bivvyts framsida kan varieras i en rad olika variationer beroende på vad man känner för. Från helt stängd till fullt öppet där man tillsammans med innertältet kan kombinera sig fram till den för dagen lämpliga varianten. För varma dagar är helt öppen front med öppna fönster på baksidan och innertältet stängt en vinnande variant för skön komfort utan massa småkryp som stör mellan runnen.

Tältet är utrustat med många små smarta och genomtänkta detaljer, krok för att hänga upp lampa i taket och fästen för spö på tältets sidor för att nämna två.

Nash Tackle Titan Camo T2 har dimensionerna 140cm (H) x 325cm (B) x 250cm (D) och väger in på 18,9kg tillsammans med innertält och stormpaneler.

Mer information
ArtikelnummerT4107
SkrymmandeNej
antal1
Vikt18,9kg
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
Andra personer köpte också
  • Random Products
  • Random Products