Nash Double Top Mk 4 Two Man

Beställningsvara
6 779 kr

Nash Tackle Double Top Mk 4 Two Man är Nashs bästa Double Top bivvy någonsin. Mk 4-modellen är fullspäckad med förbättringar från föregående modeller och bivvyt har alla förutsättningar att fortsätta behålla sin plats som Nash bäst säljande bivvy.

Double Top Mk 4 är ett twin-skin bivvy vilket innebär att det som standard ingår ett innertält som ökar komforten och minimerar risken för kondens inne i tältet. Som standard ingår en slitstark dörrmatta för att ge en större yta där man kan förvara saker torrt och rent på även om swimet är lerigt eller vädret är dåligt. Om man vill ha ett riktigt bra four season bivvy går det att köpa till ett Third Skin och ett Heavy Duty Groundsheat.

Double Top Mk 4s nydesignade stomme medför en ökad stabilitet och maximerad yta inne i tältet. Tältet sätts enkelt upp av en person.

I fronten på bivvyt finns där två stora myggnätsförsedda fönster som går att öppna upp under de varmare dagarna. Dörren går att variera antingen som helt mörklagd, vill man ha mer ljusinsläpp är den försedd med ett PVC-fönster som skyddar mot väder och vind. För de varmaste dagarna kan man ha endast ett myggnät som dörr.

Bivvyt finns i tre storlekar; one man, two man och Giant och levereras i en väska tillsammans med T-pegs.

Nash Double Top Mk 4 Two man mäter 278cm (B) x 250cm (D) x 165cm (H) och väger 18,6kg.

Mer information
ArtikelnummerT1111
SkrymmandeInte tillgängligt
antal0
ViktInte tillgängligt
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products