Sticky Baits Manilla Pop-ups

Från 89,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
MP1

Sticky Baits Manilla är en nål-vänlig pop-up med mycket bra flytförmåga framtagen för att efterlikna den mycket omtyckta Manilla boilien. Manilla pop-up i 12 mm utförande är ett bra val till både Zigs och snowman riggar medan 16 mm storleken är perfekta för den mycket populära chodriggarna och klarar att hålla en större krok uppe så länge som det behövs.

Sticky Baits Manilla är en nål-vänlig pop-up med mycket bra flytförmåga framtagen för att efterlikna den mycket omtyckta Manilla boilien.

Manilla pop-up i 12 mm utförande är ett bra val till både Zigs och snowman riggar medan 16 mm storleken är perfekta för den mycket populära chodriggarna och klarar att hålla en större krok uppe så länge som det behövs.

När du öppnar din burk med Sticky Baits pop-ups kanske du kommer att märka att dem avviker något i färgen mot Manilla bottenbete. Detta är ingen slump! När bottenbetena legat i vattnet ett tag kommer dem matcha pop-up boilien perfekt i färg. Om du vill öka attraktionskraften på ditt bete ytterligare rekommenderar vi starkt att du provar Manilla Glug, tillsammans med en pop-up har du en oemotståndlig kombination! 

Mer information
SKUMP1
TillverkareSticky Baits
Vikt100g
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
 
TITTADE PRECIS PÅ
No recently views items
Rensa alla