Mete

Många är vi som inlett får sportfiskekarriär på en brygga med det klassiska röd-vita flötet guppandes framför oss i vattenytan. Fulla av förväntan satt man med det toppknutna spöet i högsta hugg väntandes på att någon fisk skulle fatta tycke för den maskagnade kroken. Inte sällan gick man lottlös från sjön, men det spelade egentligen ingen större roll. Då som nu var spänningen, avkopplingen och lugnet den stora njutningen med metet, även om det vore en lögn att säga att resultatet inte blivit viktigare ju mer tid man investerat i fisket.

Det finns en uppsjö av olika genrer inom metet, tyvärr får man väl ändå säga, är nästan alla effektivare än den klassiska metreven med röd-vitt flöte, överdimensionerad krok och toppknutet spö.
Det behöver dock inte bli jätte avancerat för att man ska öka sina fångschanser rejält. En färdig metrev anpassad efter den art man ska fiska efter, en påse med mäsk och en burk med maggots är allt som krävs för att öka sina fångstchanser rejält.

Vi på Fiskekompaniet är inbitna metare som har sysslat med olika typer av mete sedan barnsben. Vi kan utan att ljuga säga att vår samlade erfarenhet sträcker sig över alla genrer och de flesta arter som finns i våra svenska vatten.
Vi saluför produkter till alla typer av mete och ger med glädje tips om olika metoder och fiskevatten. Då det finns lika många leverantörer av tillbehör till metet som det finns aktiva metare (nåja, nästan åtminstone) kan det vara svårt att ha allas favoritprodukter på hyllan. Skulle det vara något du saknar i vår webshop så tveka inte att höra av dig så kan vi beställa hem det till dig. Genom åren har vi handlat med i princip alla leverantörer som finns inom metets värld och kan ordna hem det mesta. Vi lever på nöjda kunder och ser vår höga servicenivå som ett av våra starkaste vapen! 

Fallande Ordning
Sida
 1. Swedbait Braxkung 2kg

  I lager
  89 kr
 2. Swedbait Champion Plus+Krill

  Beställningsvara
  89 kr
 3. Free Spirit Hi-'S' Barbel 12' 2LB

  Beställningsvara
  3 699 kr
 4. Hi-'S' Power Feeder Distance 13' - 3 Piece - Cork

  Beställningsvara
  4 599 kr
 5. Free Spirit Hi-'S' Power Feeder Special 13' - 3 Piece - Cork

  Beställningsvara
  4 495 kr
 6. Free Spirit Hi-'S' Power Feeder Distance 13' - 2 Piece - Cork

  Beställningsvara
  4 735 kr
 7. Free Spirit Hi-'S' Power Feeder Special 13' - 2 Piece

  Beställningsvara
  4 599 kr
 8. Free Spirit Hi-'S' Power Feeder Distance 12' - 2 Piece - Cork

  Beställningsvara
  4 379 kr
 9. Free Spirit Hi-'S' Power Feeder Special 12' - 2 Piece - Cork

  Beställningsvara
  4 259 kr
 10. Free Spirit Hi-'S' Carp Feeder S 12'

  Beställningsvara
  3 789 kr
 11. Free Spirit Hi-'S' Carp Feeder 11'

  Beställningsvara
  3 559 kr
Fallande Ordning
Sida
 • REA Produkter
 • Senaste Produkterna