Daiwa Crosscast carp 5000C QD

Beställningsvara
1 195 kr

Daiwa CrossCast Carp 5000C QD är en uppgradering av den tidigare CrossCast modellen. Precis som en uppgradering ska fungera har man tagit de bästa delarna från den tidigare modellen och samtidigt förbättrar dess brister.
I Crosscast modellen har därför hela rotorn byts mot det nya Digigear systemet som ger en kraftfull och jämn invevning även under hårdpress.
Med en bromskraft på hela 15kg har du mer än nog kraft för att kunna hålla karpen borta från snagsen, vilket kan vara skillnaden mellan en förlorad fisk eller en fisk i håven då du fiskar locked-up vid snags.  
QD(Quick Drag) systemet ger dig möjligheten att snabbt och i en rörelse kunna skifta från en helt frikopplad spole till en stenhård broms för att drilla fisken.
Givetvis är rullen utrustad med HIP high impact line clip som ger en skonsam clipsning av linan.

Som för alla Big Pit rullar är en viktig egenskap att få in mycket lina per vevtag, Crosscasten vevar in 106cm per vevtag vilket hjälper dig att snabbt få upp blyet på ytan och på så sätt slippa eventuellt skit på linan.
Daiwa CrossCast Carp 5000C är helt enkelt tillverkad för att ge dig kraft och precession nog för att både kunna kasta till- och fiska de besvärliga och svåråtkomliga platserna.

Mer information
Artikelnummer206789
BromsFrambroms
Bromsstyrka15kg
Vikt629gr
Linkapacitet300m-15lb
Utväxling4.8:1
Antal Kullager3
VevsidaBytbar
RulltypBig Pit
Rullstorlek5000
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products