Fiskeflugor

Fiskeflugorna vi säljer på fiskaonline är tillverkade av Unique Flies vilket innebär kvalitets flugor för alla typer av flugfiske situationer.

De vanligaste flugorna för regnbågsfisket är så kallade attraktor flugor, vilka ofta är bundna med mycket och färgglatt material. Dessa fiskeflugor brukar inte försöka efter likna någon specifik föda utan ska enbart reta fisken till att hugga. Dessa flugor hittar du i kategorin våtflugor eller streamers.

I kustflugor kategorin hittar du en rad olika modeller för fisket efter främst havsöring. Här hittar du många räkimitationer som exempelvis den populära pattegrisen såväl som borstorms- och tobisimitationer.

Vi har en rad olika gäddflugor för det allt mer populära gäddflugfisket. Ni hittar givetvis gäddflugorna från Niclas Bauer och flydressing såväl som handbundna varianter och gäddflugor från en rad andra tillverkare.

Skulle du känna dig osäker på vilka flugor du ska välja hittar du många olika flugpaket för olika typer av flugfiske! Dessa paket innehåller en väl avvägd mix av fiskeflugor för att passa olika typer av vatten och fiskesituationer. 

Unique Flies binder alla sina flugor med kvalitets material från exempelvis Metz, Hoffman och Whiting. 
Krokarna kommer även dom från kända tillverkare som Tiemco, Kamasan, Mustad och Daiichi. 
Krokvalet är alltid noga avvägt beroende på flugmönster och storleken på frågan, allt för att ge bästa möjliga krokningsegenskaper.  
Detta är den stora skillnaden på kvalitets flugor och de billigare varianterna du kan hitta runt om på nätet. 
En kvalitets fluga ökar helt enkelt dina chanser att landa drömfisken! 

Fallande Ordning
Sida
Fallande Ordning
Sida
  • Random Products
  • Random Products