Cygnet Splash Mat

Beställningsvara
219 kr Special pris 169 kr

Cygnet Splash Mat kan vid en första anblick framstå som ännu ett överflödigt tillbehör för den inbitne ”prylnörden”, men faktum är att Cygnet Splash Mat fyller flera viktiga funktioner beroende på fiskesituation.

En av de viktigaste funktionerna är att en Splash Mat ger ett jämt och fint underlag under dina rullar och larm, detta förhindrar all form av vegetation att kunna komma åt din lina och hangers/swingers och på så sätt hindra dem från att ge en ordentlig nappindikation. Cygnet Splash Mat ger även en ett rent underlag under dina rullar vilket hindrar jord och smuts att stänka upp och leta sig in i dina fiskerullar, något som händer allt för ofta vid t.ex. häftiga skyfall. Sist men inte minst så får man en solid mörk bakgrund som gör att man ser sina indikatorer ordentligt och kan märka små förändringar lättare, en liten men ack så hjälpfull detalj.

Cygnet Splash Mat är ”pricken över i:et” för att få den perfekta presentationen, levereras komplett med matta och fyra spikar att fixera mattan med.

Mer information
Artikelnummer610120
StorlekInte tillgängligt
FärgInte tillgängligt
MaterialInte tillgängligt
Längd73 x 39cm
Skriv din egen recension
Endast registrerade användare kan skrica recensioner. Logga in eller Skapa ett Konto
  • Random Products
  • Random Products