David med sin nya PB-karp, 14.080 tunga gram. Stort grattis och bra fiskat!

David Viklund passade på att krama ur det sista ur slutet på sin semester och lade ett karppass han inte skulle ångra. Ett nytt personbästa är alltid magiskt, vi gratulerar och tackar för rapporten!
Sista karpfisket på semestern visade sig bli väldigt lyckat. Natten var lugn men vid kl 5 på morgonen drog det iväg. När jag får kontakt med fisken känner jag att det är en större karp som har sugit i sig min 20 mm popup. Fighten var relativt lugn och väl i håven ser jag att jag lyckats kroka en av de större individerna i sjön. Jag lägger fisken i en retention sling och försöker somna om men efter en stund drar det iväg på mitt andra spö som jag fiskar på samma spot. Denna gång var det en mindre karp på c:a 3-4 kg som fick simma tillbaka direkt. Några timmar senare var det dags för fotning och vägning, vågen stannar på 14.080 g. Nytt PB och jag är riktigt nöjd!

Mvh David V.