Dödlig combo.

Efter att inte ha rört vid ett karpspö sen vårt galna fiske i franska Abbey Lakes för ca en månad sen, var abstinensen stor. Jag fick tillstånd av min bättre hälft att starta semestern på bästa möjliga sett och valde ett av mina absoluta favoritvatten. Ett vatten som inte håller några jättekarpar, men är lynnigt som tusan.

Tidigare i år har jag lagt två pass som gett mig en fisk. Så nu fick det bli ändring i taktiken. En del förmäskning med partiklar, Rod Hutchinsons Squid&Octopus och Fiskekompaniets egna monstercrab boilies skulle göra susen.

Lade ut första spöet vid 13-tiden i lördags, Kl 19 hade jag haft sex run! Vad f-n är det som händer? Brutala napp avlöste varandra. Efter en sömnlös natt med ytterligare några karpar o linpåsimningar lugnade det ner sig.

Största fjällisen än så länge på 8,56 kg.

Vacker fisk på 7,16 kg.

Stark fjälla på 7,53 kg.

Grym potential på den spegeln!

I skrivande stund sitter jag och väntar på större fisk. Har ytterligare ett spännande dygn framför mig.

Mio