1. Jörgen Lindell rockar loss i Thailand

  Jörgen med sin något skitiga handduk från Fiskekompaniet

  Då är jag hemma igen efter 8 heldagars fiske i Thailand. Mitt största mål med resan var att försöka fånga en riktigt stor Chao Phraya eller Dog eating Catfish som den heter/kallas på engelska.

  Läs mer
 2. Hemma från en underbar vecka i Lac de Villedon

  Igår morse körde fyra trötta gubbar av Öresundsbron påväg hem efter en vecka i Frankrike. Närmare bestämt Lac de Villedon, ca 40 mil söder om Paris. Även fast ögonlocken hängde nere vid knäskålarna kunde vi med god ton och breda leenden säga god morgon och skiljas åt varsitt håll.

  Läs mer
 3. Segt men glatt i Älvkarleby

  I helgen körde jag och min gode vän Alexander Björk en spontanare till Älvkalreby för att avnjuta lite höstfiske. Redan när Alexander blinkade in vid trafikplatsen längst E4an, kändes det riktigt jäkla bra. Rapporterna från tidigare veckor var fenomenala och oddsen var verkligen på vår sida.

  Läs mer
 4. Shark Week

  Shark!!

  Jag är alltid lite extra spänd under juni, varje år. Denna härliga semestermånad som egentligen ska kantras med lugn och ro kantras nu av nervositet inför vädergudarnas beslut.

  Läs mer
 5. Februari-tur med Linda

  Roffe nöjd med en fin torsk

  Igår var Kristoffer och Manfred ute en tur på sundet och bankade lite torsk tillsammans med gänget på Landskronabåtarna. En supertrevlig söndag som trots snöblandat och skygga torskar, bjöd upp till många skratt och glada miner. Det är alltid ett sant nöje att åka ut med Landskronabåtarna, då dessa grabbar verkligen ger allt för att samtliga gäster på båten ska få fisk och ha det trevligt.

  Läs mer
 6. Mete efter klorocka i Öresund med Marc och Niklas

  Liten men efterlängtad.

  När man säger klorocka tänker säkert många på mete från Gullmarsfjordens is (ännu fler tänker troligtvis att de undrar vad klorocka är för något). Vissa andra tänker kanske, liksom jag, på det ganska ofiskade bestånd som stryker längs djupbottnarna i Öresund!

  Läs mer
 7. Björn & Sigge fiskar Tegelbruket

  Vinnarna av ÖDCC Björn Lindhom och Sigge Larsson

  Vinnarna av  ÖDCC 2016 (Björn Lindholm & Sigge Larsson) vann traditionsenligt en helgs fiske i Tegelbruksdammen i Lomma. När jag pratade med grabbarna satt de i bilen påväg ner mot Skåne. Förväntningarna var skyhöga och förutsättningarna inför helgen såg inte tokiga ut de heller.

  Läs mer
 8. Hornsimperally i skärgården

  Horndjäfvul

  Förra helgen var Manfred och Calle uppe på östkusten för att ta sig en dust med hornsimporna. En resa vi båda tänkt på under en längre period men aldrig lyckats komma till skott med, men nu var äntligen båten på trailern och bagaget packat för simpafiske.

  Läs mer
 9. Störfiske i Danmark

  Kalle Percin med en fin stör

  Philip Holmström, Jonathan Löthman, Kalle Percin och Filip Hemberg möttes upp i Staffanstorp klockan 05:30 på morgonen för att packa bilen full med utrustning och bege sig ner mot Poppelsjön i Danmark, för en dags störfiske.

  Läs mer
 10. Bra start på semestern!

  Dödlig combo.

  Efter att inte ha rört vid ett karpspö sen vårt galna fiske i franska Abbey Lakes för ca en månad sen, var abstinensen stor. Jag fick tillstånd av min bättre hälft att starta semestern på bästa möjliga sett och valde ett av mina absoluta favoritvatten. Ett vatten som inte håller några jättekarpar, men är lynnigt som tusan.

  Läs mer
Sida
 • REA Produkter
 • Senaste Produkterna