Eazi Stik - 20mm boilies

249,00 kr
EJ I LAGER
SKU
TS20

Korda Eazi-Stik är en riktig klassiker i Kordas sortiment och ett kaströr som alla karpfiskare förmodligen använt någon gång under sitt fiske. Låt er inte luras av dess enkla utseende, formen och längden på röret är noga avvägt för att maximera boiliens hastighet då den lämnar röret utan att förlora kraft vid kaströrelsen. 

Korda Eazi-Stik är en riktig klassiker i Kordas sortiment och ett kaströr som alla karpfiskare förmodligen använt någon gång under sitt fiske. Låt er inte luras av dess enkla utseende, formen och längden på röret är noga avvägt för att maximera boiliens hastighet då den lämnar röret utan att förlora kraft vid kaströrelsen. Eazi-stik är tillverkat av lättvikts polykarbonat för att hålla nere vikten samtidigt som det gör röret otroligt stryktåligt. Eazi-stiks långa J-form genererar en backspin på boilien vilket ökar dess lyftförmåga och genererar längre kast. Eazi-sticks låga vikt, långa precisa kast kombinerat med det bekväma gummihandtaget gör detta kaströr till en av våra absoluta favoriter inne på Fiskekompaniet.

OBS! Tänk på att inte låta din Korda Eazi-Stik ligga framme i solen en varm sommardag då det kan deformeras om man utsätter det för temperaturer över 25 grader under längre perioder.

Mer information
SKUTS20
TillverkareKorda
FärgParrot Special
Brottstyrka (lb)1
Diameter20mm
antal0
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
 
TITTADE PRECIS PÅ
No recently views items
Rensa alla